بلاگ

ساپورت لوله های فاضلابی

در این مقاله قصد داریم تعریفی جامع از ساپورت و فیکس کردن لوله های فاضلابی خدمت شما همراهان عزیز ارائه دهیم.

مقدمه ایی بر فیکس کردن لوله ها

لوله کشی ساختمان ها نیاز دارد تا بر اساس همان شیبی که طراحی و نصب وشده و در همان جایی که باید باشد ،ثابت و یا فیکس شوند.برای اینکه بعد از لوله کشی فاضلاب چه با لوله های پلیکا و یا با لوله های پوش فیت ،لوله ها شکم ندهد و یا دفرم نشود و از زاویه نصب شده خارج نشود ،الزامی است که لوله ها توسط تجهیزات ،در جای خود فیکس و ثابت شوند.

در گذشته برای اینکه لوله ها را ثابت و ساپورت کنند،از میل گرد ها برای ثابت کردن استفاده می کردند،به این صورت که بعد از اجراء لوله کشی ،مخصوصاً فاضلاب ،لوله های عمودی و افقی را به سیم مفتول و گاهی با میل گرد های حرارتی ،لوله ها را فیکس و ثابت می کردند.

در حال حاضر برای اینکه لوله های فاضلابی پلیکا و یا پوش فیت را در مکان خود ثابت نگه دارند از بست ها و ساپورت های مختلفی استفاده می شود که در ادامه این مقاله خدمت شما عرض می گردد.در مجموع به ثابت کردن و صلب کردن لوله ها مخصوصاً لوله های فاضلابی زیرسقفی عمل ساپورت لوله گفته می شود.

ساپورت ها و بست های لوله کشی

همانطور که گفته شد بعد از اینکه لوله کشی فاضلاب توسط لوله های پلیکا و یا پوش فیت انجام گردید، برای اینکه لوله های فاضلابی پلیکا و یا پوش فیت در جای خود ثابت و فیکس شوند و از شکم دادگی های ناخواسته جلوگیری شود ،از ساپورت ها و بست های لوله استفاده می گردد.

همچنین شما عزیزان جهت استعلام قیمت و لیست قیمت انواع بست های لوله با سایز های مختلف می توانید با تیم آب نشان  تماس گرفته و استعلام قیمت بگیرید.

بست های لوله به شکل های مختلفی در بازار ارائه می گردد که به چند نمونه آن اشاره می کنیم:

  1. بست رایزر و یا بست هایی که لوله های عمودی را به دیوار متصل و ثابت می کنند. که به بست های دو پایه نیز معروف هستند .
  2. بست تک پایه روکش دار که توسط پیچ های متری متصل می گردند.
  3. بست های گلابی که به بست های ریگلاژی معروف هستند.
    بست تک پایه
    بست تک پایه

    بست گلابی(ریگلاژی)
    بست گلابی(ریگلاژی)

     

 

 

بست و ساپورت سوپر فیکس

سوپر فیکس برای اجرای بست و ساپورت به صورت هوشمندانه اقدام به نوآوری هایی در این صنعت نموده است که توانسته راهی ساده و قابل انعطاف پذیر برای نصب تاسیسات پیدا کند. در حال حاضر فیکس کردن لوله های فاضلاب و آب با انواع ساپورت ها و تجهیزات قابل انجام می باشد که در ادامه این مقاله در مورد آن صحبت خواهیم نمود.

مجموعه سوپر فیکس توسط یک تسمه و یک ناودانی طراحی شده است که محور اصلی سوپر فیکس به حساب می آید ،البته اعضاء کاملتر آن عبارتند از پیچ های متری ،مهره ها و بست های ریگلاژی که توانسته فیکس کردن لوله ها را به بهترین شکل ممکن ساده و راحت کند.

در اکثر مواقع پوشش و ساپورت لوله کشی ،مخصوصاً لوله کشی فاضلاب زمان بیشتری نسبت به خود لوله کشی را به خود اختصاص می دهد که این حقیقت نشان دهنده این است که ساپورت مسیر لوله کشی حتی از خود لوله کشی نیز با اهمیت تر می باشد.

بست هایی با روکش لاستیکی برای دفع صدا و دفع ارتعاشات ناشی از لوله ها وجود دارد که به بست های روکش دار با روکش ایی پی دی ام می باشد که با لوله های پلی پروپیلن و لوله های پی وی سی سازگار است.شما همراهان گرامی میتوانید جهت استعلام قیمت لوله پلیکا و پوش فیت با ما تماس حاصل فرمائید.

ساپورت سوپر فیکس
ساپورت سوپر فیکس
ابزار مخصوص اجرای سوپر فیکس

سوپر فیکس برای موقعیت های مختلفی طراحی شده و کاربرد دارد همچنین می توان این سیستم را با پیچ و مهره و یا جوش به ساختمان فیکس و ثابت نمود.همچنین توسط بست های ریگلاژی میتوان تمامی شیب های لوله های افقی را به راحتی اعمال نمود.

یکی دیگر از ابزار های مخصوص سوپر فیکس ابزار خم کن مخصوص صفحه سوپر فیکس است که کاربرد فراوانی دارد.برای ساپورت و فیکس نمودن لوله های فاضلابی ،سوپر فیکس یکی از بهترین گزینه های صنعت تاسیسات می باشد.

ضرورت فیکس کردن مناسب لوله ها در تعمییر و نگهداری سیستم لوله کشی

برای اینکه تعمیر و نگهداری سیستم لوله کشی ،مخصوصاً لوله کشی فاضلاب پایین بیاید و یا به عبارتی سیستم لوله کشی ساختمان از حالت آب بندی خارج نشود و یا توسط حرارت و یا فشار های انبساط و انقباض لوله ها از حالت آب بندی خارج نشوند باید لوله ها به صورت صحیح و اصولی فیکس و ثابت شوند .

برای این منظور هر سیفونی که در سیستم لوله کشی مورد استفاده قرار می گیرد باید توسط بست و ساپورت کاملاً فیکس و ثابت شود.همچنین حداکثر طول لوله کشی که به جایی متصل نباشد ،نباید از یک متر تجاوز کند .

به عنوان مثال ،طول یک سیستم لوله کشی هفت متر می باشد و به صورت زیر سقفی قرار گرفته است که باید در هفت نقطه ،توسط بست و ساپورت به دیوار و یا سقف ساختمان متصل شده و کاملاً ثابت شود تا ازفشار های غیر قابل اجتناب جلوگیری کرده و سیستم لوله کشی به راحتی از حالت آب بندی خارج نشود.

البته در بعضی شرایط در لوله های افقی حداکثر طول آزاد لوله نباید از هشتاد سانت تجاوز کند که این استاندارد در ساختمان های اصولی ساخت ،کاملاً رعایت می شود و توسط مهندسین نظارت می گردد.

برچسب ها
نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همچنین ببینید

بستن
دکمه بازگشت به بالا
بستن